Kwaliteitsmanagement

WFC- Food Safety kan u ondersteunen bij de opzet en implementatie van diverse kwaliteitssystemen op het door u gewenste niveau.
We kunnen een voor-audit uitvoeren om te bepalen wat de status is van uw huidige kwaliteitssysteem. Na de check krijgt u verbeterpunten aangereikt waarmee binnen een vastgestelde termijn het certificaat behaald kan worden.
Certificering vindt plaats door erkende certificerende instellingen. Contole frequenties van certificerende instellingen zijn afhankelijk van de norm en de risicocategorie waarin uw bedrijf valt.
Na de certificatie moet uw bedrijf laten zien dat kwaliteit voortdurend beheerst wordt. Veel van de taken die op u afkomen om een certificaat actief te houden kunnen veel tijd kosten en zijn vaak specialistisch werk. Om het behoud van het certificaat veilig te stellen kunnen onze medewerkers op regelmatige basis lang komen om bijvoorbeeld de volgende taken uit te voeren
- Het uitvoeren van interne audits
- Verificatie
- Validatie
- Kwaliteitsvergaderingen
- Training van personeel
- Directiebeoordeling
- Bijhouden van het handboek