Direct bellen: 0183 629 749

Clostridium botulinum type A


Micro-organisme

Levensmiddel

Tref

(oC)

D waarde

(minuten)

z-waarde

(oC)

Clostridium botulinum type A (62A)

blik aspergus, pH 5,04

110

1.22

8.8

Clostridium botulinum type A (62A)

blik aspergus, pH 5,42

110

0.61

7.9

Clostridium botulinum type A (62A)

blik mais

110

1.89

11.6

Clostridium botulinum type A (62A)

macaroni, pH 7,0

110

2.48

8.8

Clostridium botulinum type A (62A)

erwten puree

110

1.98

8.3

Clostridium botulinum type A (62A)

blik erwten pH 5,24

110

0.61

7.6

Clostridium botulinum type A (62A)

blik erwten pH 6,0

110

1.22

7.5

Clostridium botulinum type A (62A)

Spaanse rijst, pH 7,0

110

2.37

8.6

Clostridium botulinum type A (62A)

blik spinazie, pH 5,37

110

0.61

8.4

Clostridium botulinum type A

blik spinazie, pH 5,39

110

1.74

10.0

Clostridium botulinum type A (62A)

squash

110

2.01

8.2

Clostridium botulinum type A (A16037)

tomatensap, pH 4,2

110

1.5-1.59

9.43

Clostridium botulinum type A (62A)

tomatensap, pH 4,2

110

0.92-0.98

 

Clostridium botulinum type A (62A)

fosfaatbuffer, pH 7,0

110

0.88

7.6

Clostridium botulinum type A (62A)

fosfaatbuffer, pH 7,0

110

1.74

10.0

Clostridium botulinum type A (62A)

fosfaatbuffer, pH 7,0

110

1.34

9.8

Clostridium botulinum type A (62A)

fosfaatbuffer, pH 7,0

110

1.6-1.9

8.1-9.2

Clostridium botulinum type A (62A)

fosfaatbuffer, pH 7,0

110

1.01

9.1

Clostridium botulinum type A (62A)

gedestilleerd water

110

1.79

8.5

©1999 - 2019 WFC BV Alles op deze website is met de grootste zorg samengesteld, mochten er zaken op staan die onjuist zijn of van copyright van derden zijn voorzien, laat het ons alstublief weten
Deze website maakt gebruik van Cookies. Dit zijn uitsluitend cookies om de website te kunnen laten werken. Als u verder gaat op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.