Direct bellen: 0183 629 749

Kwaliteitssystemen

Kwaliteitsmanagement

WFC- Food Safety kan u ondersteunen bij de opzet en implementatie van diverse kwaliteitssystemen (zie hieronder)  op het door u gewenste niveau.

Lees meer...

HACCP

Hazard Analysis Critical Control Points is een methode waarmee u op gestructureerde wijze de kritische punten in uw processen vastlegt.

Lees meer...

BRC-Food

BRC Food is een wereldwijde norm die sinds 1998 wordt gehanteerd door verschillende supermarktorganisaties bij het beoordelen van de geschiktheid van voedselproducenten.
Lees meer...

ISO 22000 - FSSC

Na een wildgroei in normen zoals HACCP, BRC, IFS, SQF, TQM etc etc kwam ISO aan het begin van 2005 met een internationale norm voor voedselveiligheid.

Lees meer...
©1999 - 2017 WFC BV Alles op deze website is met de grootste zorg samengesteld, mochten er zaken op staan die onjuist zijn of van copyright van derden zijn voorzien, laat het ons alstublief weten