Direct bellen: 0183 629 749

Hygiene inspecties

Er kunnen diverse inspecties op locatie uitgevoerd worden. U kunt hierbij denken aan fabrieksmonitoring van Listeria monocytogenes, maar ook Salmonella detectie of regulier hygienebezoek behoort tot de mogelijkheden

Temperatuurmetingen

De temperaturen van de diverse productieruimtes, de koelkasten, vriescellen en eventueel andere opslagruimten worden gemeten. Daarnaast wordt de temperatuur van het warme kraanwater gemeten.

Onderzoek van lucht
Lucht wordt onderzocht met behulp van fall-out platen. Hiermee wordt het aantal gesedimenteerde micro-organismen in een bepaalde ruimte gemeten. 

Onderzoek van oppervlakken
Voor het onderzoeken van oppervlakken wordt gebruik gemaakt van afdrukplaatjes en swabs. Hiermee kunnen ook materialen gecontroleerd worden. Met deze plaatjes en swabs wordt de aanwezigheid van micro-organismen aangetoond. 

Andere onderzoeken kunnen in overleg worden opgezet en uitgevoerd.

©1999 - 2017 WFC BV Alles op deze website is met de grootste zorg samengesteld, mochten er zaken op staan die onjuist zijn of van copyright van derden zijn voorzien, laat het ons alstublief weten