Direct bellen: 0183 629 749

  • home
  • Laboratorium
  • Conservering

Conservering

De houdbaarheid van levensmiddelen wordt vaak bepaald door de aanwezigheid en groei van micro-organismen. Het verlengen van de houdbaarheid van een product heeft een groot aantal voordelen. Het maakt bijvoorbeeld mogelijk dat producten langer "onderweg" naar uw klanten kunnen zijn waardoor u uw geografische markt kunt vergroten, producten kunnen langer in de schappen liggen waardoor u minder verliezen heeft. U kunt een veilige voorraad bijhouden zodat u altijd kunt leveren wanneer een klant daarom vraagt. U verkoopt een veiliger product.

In een groot aantal gevallen is het mogelijk om groei van micro-organismen te remmen of zelfs volledig te stoppen. Hiervoor worden conserveringstechnieken en conserveermiddelen toegepast. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een optimale mix van middelen en technieken om de houdbaarheid van uw producten te verlengen. Vaak zijn dit soort projecten subsidieerbaar zodat investeringen in dergelijke projecten te overzien zijn.

 

©1999 - 2024 Eurofins WFC Analytics BV Alles op deze website is met de grootste zorg samengesteld, mochten er zaken op staan die onjuist zijn of van copyright van derden zijn voorzien, laat het ons alstublieft weten

Deze website maakt gebruik van Cookies. Dit zijn uitsluitend cookies om de website te kunnen laten werken. Als u verder gaat op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.