Direct bellen: 0183 629 749

  • home
  • Laboratorium
  • Hygiene inspecties

Hygiene inspecties

Er kunnen diverse inspecties op locatie uitgevoerd worden. U kunt hierbij denken aan fabrieksmonitoring, regulier hygieneonderzoek en het opsporen van besmettingsbronnen in uw productielocatie.

Temperatuurmetingen

De temperaturen van de diverse productieruimtes, de koelkasten, vriescellen en eventueel andere opslagruimten worden gemeten. Daarnaast wordt de temperatuur van het warme kraanwater gemeten.

Onderzoek van lucht
Lucht wordt onderzocht met behulp van fall-out platen. Hiermee wordt het aantal gesedimenteerde micro-organismen in een bepaalde ruimte gemeten. 

Onderzoek van oppervlakken
Voor het onderzoeken van oppervlakken wordt gebruik gemaakt van afdrukplaatjes en swabs. Hiermee kunnen ook materialen gecontroleerd worden. Met deze plaatjes en swabs wordt de aanwezigheid van micro-organismen aangetoond. 

Andere onderzoeken kunnen in overleg worden opgezet en uitgevoerd.

©1999 - 2024 Eurofins WFC Analytics BV Alles op deze website is met de grootste zorg samengesteld, mochten er zaken op staan die onjuist zijn of van copyright van derden zijn voorzien, laat het ons alstublieft weten

Deze website maakt gebruik van Cookies. Dit zijn uitsluitend cookies om de website te kunnen laten werken. Als u verder gaat op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.