Direct bellen: 0183 629 749

Escherichia coli

Micro-organisme

Levensmiddel

Tref

(oC)

D waarde

(minuten)

z-waarde

(oC)

Escherichia coli (ATCC 9637)

melk

57.2

1.3

 

Escherichia coli (ATCC 9637)

chocolade melk

57.2

2.6

 

Escherichia coli (ATCC 9637)

40% room

57.2

3.5

 

Escherichia coli (ATCC 9637)

ijsmix

57.2

5.1

 

Escherichia coli (O111:B4)

magere melk

55

5.5

 

Escherichia coli (O111:B4)

volle melk

55

5.6

 

Escherichia coli (O157:H7)

runder gehakt

57.2

4.5

 

Escherichia coli (O157:H7)

runder gehakt

57.2

4.1-6.4

 

Escherichia coli (O157:H7)

runder gehakt

62.8

0.4

 

Escherichia coli (O157:H7)

runder gehakt

62.8

0.26-0.47

 
©1999 - 2024 Eurofins WFC Analytics BV Alles op deze website is met de grootste zorg samengesteld, mochten er zaken op staan die onjuist zijn of van copyright van derden zijn voorzien, laat het ons alstublieft weten

Deze website maakt gebruik van Cookies. Dit zijn uitsluitend cookies om de website te kunnen laten werken. Als u verder gaat op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.