Direct bellen: 0183 629 749

Salmonella

Micro-organisme

Levensmiddel

Tref

(oC)

D waarde

(minuten)

z-waarde

(oC)

Salmonella anatum

melk

65.6

1.4

5.0

Salmonella anatum

gesmolten chocolade

71.0

1200

 

Salmonella anatum

gesmolten chocolade + 4% vocht

71.0

210

 

Salmonella binza

melk

65.6

1.5

5.3

Salmonella cubana

melk

65.6

1,8

5.6

Salmonella eastborne

melk chocolade

71

270

 

Salmonella enteritidis

vloeibaar ei

57.2

2.58

3.3

Salmonella enteritidis

vloeibaar ei

60.0

0.36

3.3

Salmonella meleagridis

melk

65.6

   

Salmonella

melk

65.6

1.1

5.4

Salmonella newbrunswick

melk

65.6

1.3

4.5

Salmonella senftenberg

vloeibaar ei

55.0

34.3

5.3

Salmonella senftenberg

vloeibaar ei

60.0

5.6

5.3

Salmonella senftenberg

vloeibaar ei

64.0

2.8

5.3

Salmonella senftenberg

gehakt rundvlees

58.0

15.2

6.24

Salmonella senftenberg

gehakt rundvlees

63.0

2.08

6.24

Salmonella senftenberg

runderbouillon

65.5

0.66

 

Salmonella senftenberg

erwtensoep

65.5

1.11

5.6

Salmonella senftenberg

magere melk

65.5

1.11

 

Salmonella senftenberg

melk

65.5

0.56

4.4

Salmonella senftenberg

melk

65.6

34

4.4

Salmonella senftenberg

melk chocolade

70

480

18.9

Salmonella senftenberg

melk chocolade

71

276

 

Salmonella tennessee

melk

65.6

1,.4

4.9

Salmonella typhimurium

melk chocolade

70

1050

17.7

Salmonella typhimurium

melk chocolade

71

396


Salmonella typhimurium

10% melkpoeder oplossing

55.2

4.7

4.5

Salmonella typhimurium

vloeibaar ei + 10% sucrose

60.0

0.60

4.6

Salmonella typhimurium

melk

57.2

1.7

5.3

Salmonella typhimurium

melk

62.8

0.11

5.3

Salmonella typhimurium

gehakt rundvlees

57.0

2.1-2.7

6.5

Salmonella typhimurium

gehakt rundvlees

63.0

0.36

6.5

Salmonella typhimurium

gesmolten chocolade

70.0

816.0

 

Salmonella typhimurium

gesmolten chocolade

90.0

75.0

 

Salmonella typhimurium

BHI-medium

57.0

4.6

4.3

Salmonella typhimurium

TSB-medium

58.0

5.0

7.3

Salmonella typhimurium

suikeroplossing met aw 0.98

60.0

0.6

7.6

Salmonella typhimurium

suikeroplossing met aw 0.83

71.1

7.5

7.6

Salmonella

runder gehakt

57.2

4.2

 
©1999 - 2024 Eurofins WFC Analytics BV Alles op deze website is met de grootste zorg samengesteld, mochten er zaken op staan die onjuist zijn of van copyright van derden zijn voorzien, laat het ons alstublieft weten

Deze website maakt gebruik van Cookies. Dit zijn uitsluitend cookies om de website te kunnen laten werken. Als u verder gaat op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.